12 Kasım 2013 Salı

AĞUSTOS AYINDA BU KİTABI OKUDUM - 7


KİTABIN ADI
Çoban Ateşleri
KİTABIN YAZARI
Kadir Türker Geçer
KİTABIN ÇEVİRMENİ
-
KİTABIN YAYINEVİ
Bilgi Yayınevi
KİTABIN BASKI YILI
2013
KİTABIN BASKI SAYISI
1. Baskı
KİTABIN SAYFA SAYISI
592 sayfa
KİTABIN DİZGİ/BASKI KALİTESİ
10/10
KİTABIN YAZIM-DİL KALİTESİ
10/10 
KİTABIN EDEBİ/SANATSAL/TARİHSEL DEĞERİ
10/10 



Sayın Turgut Özakman’ın önsözünü yazdığı bu kitap, ulusal gururumuz ve varlık nedenimiz “Ulusal Kurtuluş Savaşı”mızın olaylara dayalı bir kısa tarihini veriyor. 

Kitapta, pek çok ulusal kahramanımızı yakından tanıyacağınız gibi, bir çok işbirlikçi ve vatan hainini de izleyeceksiniz. Tarih sırasıyla ve kolay okunur biçimde yazılmış kitap bir destanın, bir yeniden doğuşun, bir ulusun yok olmaktan kurtuluşunun hikayesidir.

Şimdi bazı kendini “insan” sananların, “Sen olmasaydın da olurduk” evelemelerine karşı, kitabı okuduğunuzda, “Evet olurdun ama Dimitri olurdun” diyeceğiniz ve ne kadar karalanırsa o kadar aydınlanan, ne kadar çamur atılırsa, o kadar değerine vakıf olduğumuz büyük insanın, gerçek “Türk” ve tek “Atatürk” olduğunun, öyle de kalacağının hikayesi işte burada…

2 yorum:

  1. Kadir Türker Geçer'in kitabını alıp okumayı çok istiyorum. Son cümlenize kesinlikle katılıyorum Mehmet Bey. Ellerinden geleni istedikleri kadar ardına koymasınlar!.. Onlar her geçen gün küçüldükçe küçülürken Atatürk daha da büyüyor!.. Sevgiler, iyi haftalar Mehmet Bey..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten hala anlamadıkları bu! Saldırdıkça büyüdüğünün farkına varamıyorlar. Son 10 Kasımda 1.089.000 Ziyaretçi aslında suratlarına atılmış bir tokat.
      Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

      Sil