1 Temmuz 2011 Cuma

İÇTENLİKLE TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE!

Teşekkür borçluyuz!
1) AKP'ye teşekkür borçluyuz çünkü onun sayesinde devletimizin kofluğunu keşfettik ve Cumhuriyetimizle rejimin kurumsallaşamadığını gördük.
2) AKP'ye teşekkür borçluyuz çünkü Türk Silahlı Kuvvetlerinin, yapılan türlü psikolojik operasyonlara karşı değil devleti ve ulusu, kendini bile savunmakta yetersiz olduğunu gördük.
3) AKP'ye müteşekkiriz çünkü MİT'in CIA, KGB, MI5 ya da MOSSAD düzeyinde ve hatta misyonunda olmadığını öğrendik.
4) AKP'ye teşekkür borçluyuz çünkü Cumhuriyetin kendine sadık yani kendisi için risk alabilecek bir Milli Müteşebbis Gurubunu ya da ulusçu bir işadamı sınıfını inşa edemediğini gördük.
5) AKP'ye müteşekkiriz çünkü bu ülkenin reflekslerinin köreldiğine şahit olmamızı sağladı!
6) AKP'ye teşekkür borçluyuz çünkü çok sayıda insanın bir kilo bulgur ve iki torba kömür karşılığı onurunu bile gömdüğüne tanık olduk.
7) AKP'ye müteşekkiriz çünkü demokrasi diye diye demokrasi katledilirken ona alkış tutan sözde ilim irfan sınıfının tezahüratlarına tanığız. Dahası, ceberut bir devlet anlayışı yani korku devletinin demokrasi diye servis edilip yutturulmasını AKP sayesinde görüp öğrendik.
8) AKP'ye teşekkür borçluyuz çünkü evrensel değer pazarlamacılığı yapan sözde liberallerin kendilerini kaça kapattırdıklarını gördük.


 9) AKP'ye müteşekkiriz çünkü devletin ve kurumların nasıl fethedilip dönüştürüleceğinin metodunu gösterdi.

10) AKP'ye teşekkür borçluyuz çünkü ülkeyi topyekûn ele geçirmek için önce korkuyu korkutmanın uygulamalarını yapıp gösterdi.
11) AKP'ye müteşekkiriz çünkü Yargı dahil bütün devlet çalışanlarının önceliklerinin ülke ve devlet olmadığı, şahsi ikbal ve çıkar hesapları olduğu ortaya çıktı. Örneğin yargıçlar HSYK seçimlerinde korku adına bütün değerlerini ayaklar altına aldı ve iktidara boyun eğdi.
12) AKP'ye teşekkür borçluyuz çünkü kendilerine merkez ya da tarafsız medya diyen holding basınının aslında yandaş medyadan bile çok daha tehlikeli ve tahripkar olduğunun görülmesine vesile oldu.
13) AKP'ye müteşekkiriz çünkü cemaat ve dini gurupların durakta beklemediklerini ve gelen her iktidar otobüsüne bindiklerini bir kez daha gördük.
14) AKP'ye teşekkür borçluyuz çünkü onun iktidarı sayesinde bir gece içinde masa başında yani matematik oyunu ile ülkemizin yüzlerce milyar dolar nasıl zenginleştiğini ya da zenginleşebileceğini öğrendik.
15) AKP'ye müteşekkiriz çünkü, insanlara sağlık dağıtıp barış içinde yaşamaları için çırpınan doktor Mehmet Haberal, gazeteci Mustafa Balbay ve parti başkanı Doğu Perinçek gibilerinin onlarca mazlum insanı diri diri gömen Hizbullahçı katillerden daha tehlikeli (!) olduğunu öğrendik.
16) AKP'ye teşekkür borçluyuz çünkü iktidarı sayesinde Türkiye'de asıl tehdidin PKK ve benzerlerinin olmadığı aksine gerçek tehdidin TSK olduğunu (!) gördük.
17) AKP'ye müteşekkiriz çünkü korkutmanın kanun ve ahlaktan çok daha etkili olduğuna tanık olduk!
18) AKP'ye teşekkür borçluyuz çünkü iktidarda sürekli kalmak için türlü tezgah ve manipülasyonlarla siyaset mühendislikleri yapıp muhalefetin cılız kalmasının mümkün olabileceğini sayesinde öğrendik.
19) AKP'ye müteşekkiriz çünkü toplumumuzun AB gibi, türban gibi, demokrasi gibi, Ergenekon gibi masallarla yıllarca yönlendirilip uyutulabileceğine şahit olduk.
20) AKP'ye teşekkür borçluyuz çünkü adı Türkiye olan ülkemizde Türklerin aslında 20 küsur etnik guruptan biri yani azınlık (!) olduğunu sayelerinde öğrendik!
21) AKP'ye müteşekkiriz çünkü dönemlerinde ülke borcu iki misline çıkarken ve büyük bir ekonomik çöküntü yaşanırken bunun başarı hikayesi diye sunulabileceğini sayelerinde öğrendik.


Gönderenin Notu:Biraz düşünülürse "teşekkür " gerçekten içtenlik kazanıyor. Türkiye önemli bir ülke ve üzerinde yaşayanların çoğunluğu bence bu topraklara layık insanlar değil.

Bunu net biçimde görüyoruz. Çünkü Türkiye ve Türkler dünyanın düzenine yön vermesi gereken bir konuma sahip. bunu beceremeyecek çapsızların elenmesi ve yok olması doğal bir sonuçtur. O nedenle TC nin varlığını sürdürmesinin hiçbir anlamı yok artık.
Yapılacak iş, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde "Ya istiklal ya Ölüm" gibi %100 zafere götürecek bir anlayışla kolları sıvamak ve sil baştan her şeyi yeniden yaratmak, Tam Bağımsız Türkiye'yi oluşturmaktır.. Aksi halde ölüm ve tarihten silinmek mubahtır, haktır.
Allah bizlere bu konuda yardımcıdır.. Çünkü "Helak olacaklar" açığa çıkmıştır. Bize düşen iş, "iş elbisemiz olan kefeni" giyip gereken gayreti göstermek, doğru olanı yapmaktır.
Sonuçta 3-5 kişi kalsak da olacağı budur..

Kaynak : Cüneyt Itır (Vatan ve emek cephesi)

14 yorum:

  1. Teşekkürler Türkiye artık sen sensiiin ben de benim!

    YanıtlaSil
  2. Acıyorum size... bu acıyla, bu kin ve öfkeyle, bu ümitsizlikle insan nasıl yaşar. İnsan olan yaşayamaz zaten, kahrından ölür. İnsan görünümündekiler ise kendisinin de inanmadığı bu saçmalıkları savurarak etrafta dolanır durur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bay/Bayan Adsız;
      Blogda isimsiz dolaşacak kadar güvensiz birisi olduğuna göre saçmaladığını farkedemeyecek derecede günlük olaylara miyop olduğun belli. Ya sen cennette yaşıyorsun ya da senin zavallı bedenin dışında olup bitenler umrunda bile değil. (Daha fazla yazıp kalemimi yormak istemiyorum)

      Sil
  3. Çok doğru ve güzel bir özet olmuş, 20, azınlık olduğumuzu ve yakında azınlıkları yok etmek için ellerinden geleni yapacaklarını da öğrenmiş olduk...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de 3 yıl önce yazılmış olmasına rağmen ve hala aynı yöntemlerle iktidarda kalmayı başardığına göre birileri hala anlamamayı sürdürüyor ne yazık ki!
      Sevgiler, saygılar.

      Sil
  4. ellerinize sağlık çok doğru şeyler yazmışsınız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yazı üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen bu kadar güncel kalabilir mi?
      Sevgi dileklerimle.

      Sil