27 Şubat 2017 Pazartesi

ŞUBAT AYINDA BU KİTABI OKUDUM - 1

 

KİTABIN ADI
GAPS Bağırsak ve Psikoloji Sendromu (GAPS Gut and Psyhology Syndrome, Naturel Treatment for Autism, Schizohrenia, Depression, ADD, ADHD, Dyslesia, Dysproxia)
KİTABIN YAZARI

Natasha Campbell-Mc Bride

KİTABIN ÇEVİRMENİ
İstem Erdener
KİTABIN YAYINEVİ
Adalin Yayıncılık
KİTABIN BASKI YILI
2016
KİTABIN BASKI SAYISI
10. Baskı   
KİTABIN SAYFA SAYISI
364 syf
KİTABIN DİZGİ/BASKI KALİTESİ
10/10
KİTABIN YAZIM-DİL KALİTESİ
10/10
KİTABIN EDEBİ/SANATSAL/TARİHSEL DEĞERİ
10/10


 
Bu kez bir edebiyat ürününü değil ama çok önemli bir sağlık kitabını tanıtıyorum. Bildiğim kadarı ile kitapçılarda satılmayan sadece www-GASP-Turkiye. org  sitesinden temin edilebilen bu kitap önemi dolayısıyla mutlaka okunmaya değer.
Bildiğiniz ya da bilmediğiniz neredeyse tüm hastalıkları kaynağının bağırsak sisteminden kaynakladığını belirten kitap, pek çok sağlık sorununun uygun gıdaların tüketilmesi halinde çözümlenebileceğini, bu tür rahatsızlıklarda genetiğin rolünün son derece az olduğunu, yeter ki insanın bilinçli hareket etmesi gerektiğini ifade ediyor.
Açıkçası çok yararlandığım bu kitap bilmediğim o kadar çok faydalı bilgi sunuyor ki bir çok doğru bildiğiniz yanlışlar ile yanlış dediğiniz doğrularınızın olduğunu size gösterecek.
Pek çok kişinin başucu kitabı ya da kutsal kitabı olabilecek bu kitabı kesinlikle göz ardı etmeyin


4 yorum:

  1. Şu sıralar bende bu kitabı okuyorum. Uygulamaya da çalışıyorum. Gerçekten faydasını da görüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bakış açımı değiştiren bir kitap oldu. Okumayanların çok şey kaybedeceğine eminim.
      Sevgi ve enderin saygılarımla.

      Sil
  2. Doktorlar zaten, bağırsak sistemimizi 2.Beyin olarak nitelendiriyorlar. Olağanüstü komplike bir yapılar sistemi çünkü. Diğer yandan yaşamlarımızı daha sağlıklı ve daha verimli sürdürebilmek hepimizin temennisi. Sürekli gelişen ve gücellenen tıp dünyası ise bizleri de daha bilinçli olmaya yönlendiriyor. Çok teşekkürler Mehmet Bey. Önemli olduğunu düşündüğüm bu kitabı inceleyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2. beyin nitelemesi kesinlikle yanlış değil. Umarım pek çok insan benim yaşıma gelmeden bu kitaptaki bilgileri edinir ve daha sağlıklı bir yaşama kavuşur.
      Sevgi ve en derin saygılarımla.

      Sil