30 Temmuz 2013 Salı

ŞİMDİ VEDA ZAMANI

Koca bir yıl geçiverdi. Daha sanki birkaç gün önce yaz tatili için veda yazısı yazmış gibiyim. Ama bakıyorum bir yıl olmuş ve yine bir temmuz ayı sonu gelmiş. Yılın yorgunluğu, biriktirilen stres atılacak, yeni ve zorlu bir yıla hazırlanılacak. Şimdi yine bir süre için veda zamanı.

Henüz yazılmamış ve fotoğraflanmamış bazı gezi anılarım zorunlu olarak eylül ayına kalacak. Bu arada okunmuş ancak blogda tanıtımı yapılamamış 11 kitapta yine bekleyecek. Tatilde bu kule sanırım yükselmeye devam edecek.

Elbette sadece dinlenme değil, araya girecek bazı ziyaret ve gezileri de yapmaya gayret edeceğim. Umarım oldukça geniş kaynaklarla blogu şenlendirmeye dönerim.

Her tatil ya da ara belli heyecanları da beraberinde getiriyor. Umut ve beklentiler insanı yaşatan, sarıp sarmalayan hisler. Ara, bir anlamda yenilenme demek. Yeni enerji birikimleri, siz dostları ve yazıları özleme, günlük blog ziyaretlerinden mahrum kalmayı bir ölçüde telafi edebilir ümit ediyorum.
Şimdilik, acil konular devreye girmez ve planlarım değişmez ise tatil mekanım her zaman yazdığım gibi Didim, Akbük, Altınsite. Tanıdığım, tanımadığım ama bir şekilde yolu düşen, ya da yolunu düşüren tüm dostlarımı beklerim. Yolu sevgi ve dostluktan geçen herkes bir gün bir yerde buluşur.

10 yorum:

  1. İyi tatiller güzel dinlenmler güzel anılar bilgiler biriktirmeler..

    YanıtlaSil
  2. İyi tatiller mehmet Bey ,memleketinize de bekleriz.Selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Geçen yıl Didimdeydik.Okulları ziyaret ettik.Çok güzel bir yer.Kumsalı muhteşem.İyi tatiller

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yolunuz.. yollarınız açık olsun sevgili Mehmet Bilgehan.. Bekleriz... Biz hep buralardayız!! :)

      Sil
  5. Sayın Bilgehan, Size huzurlu, mutlu, sağlıklı bir yaz tatili diliyorum. Çok yakındasınız. Saatliğine değil, günlü olarak beklerim.
    Selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,
    (Bu ileti yazınıza bir yorum değildir. Aksine sizlerden bir yorum, bir görüş alma isteğidir. Bu ileti Damla’ya yorum yazan herkese gönderilmektedir.)

    Damla, etkinliği ve verimliliği artırma konusunda açık uçlu bir anket düzenlemiştir. Bu ankete çağrı yazısı Damla’da sunulmaktadır.

    Görüşlerinize önem veriyoruz.
    İlgi ve katkılarınızı bekler sevgi ve saygılarımızı sunarız.

    http://sabahattin-gencal.blogspot.com/

    Sabahattin Gencal (Emekli Öğretmen)

    YanıtlaSil
  7. Mehmet Bey Kardeşim,
    Yorumun onaydan sonra yayınlanacağını düşündüm bir an.Hemen yayınlanınca da uygun düşmediğini anladım. Kusura bakmayınız.
    Tatiliniz gönlünüzce geçiyor inşallah. Devamlı sağlıklar ve mutlu günler dilerim.

    YanıtlaSil