23 Mayıs 2014 Cuma

OKYANUS BALIK EVİ

Sinop gezilerimizde akşamları özellikle balık yemeğe gidiyoruz. Mevsimine göre her zaman çok sayıda balık tezgahlarda bulunabiliyor. Özellikle Tekir, Mezgit ve Çarpan üçlüsünden oluşan menümüz oldukça keyif verici oluyor.
İlk kez geçen sene tavsiye üzerine gittiğimiz Okyanus Balık evi, ilk bakışta fark edilen bir mekan değil. Köşe başı bir binanın girişinde balık satılan bir mekan var. Ancak binanın diğer katları restoran biçimine sokulmuş. 1. 2. Ve 3. Katlarda7-8 masadan oluşan restoranın mutfağı en üst kat. Restoranın herhangi bir manzarası yok. Ama doyasıya balık yemeğe gelenler içinde galiba manzaranın çok önemi yok. Keyifli bir sohbet eşliğinde zaman akıp gidiyor.

Bu gidişimizde sahibi Mert bey ile de tanıştık. Kendisi büyük bir gayretle bizzat servisle ilgileniyor. Sonbaharda gelmemiz halinde daha zengin bir balık listesi olacağını belirtiyor

Balık ve içecek fiyatları büyük şehirdeki bir balık restoranı için inanılmaz derecede ucuz. Geleceğiniz büyük ilden sarf edeceğiniz yol parasını bedavaya getireceğinizi söyleyebilirim.
Yolunuz Sinop’a düştüğünde uğramanızı öneririm.

2 yorum:

  1. Merhaba Mehmet Bey,

    İştahımızı açtınız valla. Bu ne...! İlk fırsatta Sinop'tayız. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım yolunuz düşer. Siz de çok seveceksiniz!
      Selamlar, sevgiler.

      Sil