22 Kasım 2012 Perşembe

LİMON Kemoterapiden 10.000 kat daha güçlü

Limon, kanser hücrelerini öldüren mucizevi bir mahsul. Kemoterapiden 10,000 kat daha güçlü!!!

Neden biz bunları bilmiyoruz?
Çünkü bazı laboratuarlarda üretilen sentetik ilaçlarla birileri çok büyük kârlar elde ediyor.
Limonun tadı güzel ve kemoterapinin korkunç yan etkilerine sebep olmuyor. Multimilyonerlerin sahip olduğu büyük şirketlerin kârlarına zeval gelmesin diye bu sır saklanırken daha kaç kişi ölecek?
Bildiğiniz gibi limon ağacı, limon ve lim (yeşil limon) gibi çeşitleriyle bilinir. Bu meyveyi farklı şekillerde yiyebilirsiniz: posasını yiyebilir! Suyunu sıkabilir, içecekler hazırlayabilir, şerbetler ve tatlılar yapabilirsiniz. Bir çok erdemleriyle tanınır, ama en ilginç olanı tümör ve kistler üzerine olanıdır.
Bu bitki her tür kanser tipine karşı kanıtlanmış bir çaredir. Bazıları kanserin her türlü varyasyonuna karşı yararlı olduğunu söylüyor. Bakteri enfeksiyonları ve mantarlara karşı anti mikrobal spektrum olduğu, kurt ve parazitlere karşı etkili olduğu kabul ediliyor.
Yüksek tansiyonu dengeliyor. Ayrıca stresle savaşan, sinir bozukluklarına iyi gelen antidepresan etkisi var.
Bu bilginin alındığı kaynak gerçekten büyüleyici:

Dünyanın en büyük ilaç üreticilerinden birinden öğrenildiğine göre; 1970'ten beri 20'den fazla farklı laboratuar test etti ve sonuç olarak ; Limon ekstresinin 12 kanser tipinde kötü huylu hücreleri yok ettiği ortaya çıktı! Bu kanserler içinde ; kolon, göğüs, prostat, akciğer ve pankreas kanserleri de var. Kanser hücrelerinin büyümesini yavaşlatmada limon ağacı bileşenlerinin Adriamycin adlı bütün dünyada, genellikle kemoterapide kullanılan ilaçtan 10,000 kat daha iyi olduğu gösterildi. Daha da hayret verici olan; limon ekstreleri ile yapılan bu terapi; sadece kötü huylu kanser hücrelerini yok ediyor ve sağlıklı hücrelere hiçbir menfi etkisi bulunmuyor.

Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD1201

6 yorum:

  1. teşekkürler bilgi için :)

    YanıtlaSil
  2. Bu tür bilgilerin hepsine pek rağbet etmem ben Sevgili Mehmet Bilgehan.. reklam amaçlı, haksız kazanç amacı taşıyan pis yalanlardır diye düşünürüm ki pek çoğunda haklı olduğum kanıtlanır..
    ANCAK... bu konuda yazdıklarınızın doğruluğuna katılıyorum.. Çünki bu hastalığı LİMON ile yok eden bir dostum var benim.. %100 doğru olduğunu bilirim.
    Her konuda aydınlatıcı ve gerçek olan haberler sunan kaleminize teşekkürlerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazının doğruluğunun bir anlamda teyit edilmesi güzel bir şey. Yazıları genellikle ciddi bulduğum sitelerden almaya gayret ediyorum. Sevgi ve saygılarımla.

      Sil
  3. Faydalı bilgiler için çok teşekkürler...limonu hayatımızdan eksik etmemek lazım anlaşılan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili nevban,
      yararlı olabildiyse ne mutlu bana. İlginize teiekkürler.

      Sil