20 Kasım 2012 Salı

BLOG DOSTLARIMA

Toplumsal gündemin yoğunluğu ile kişisel işlerin çoğalması insanı zaman zaman tam bir koşuşturmanın içine sokuyor. Bazı günler, blog güncellemesi yapma olanağı dahi bulamadan zaman akıp gidiyor.

Çoğu zamanda blogda izlemeye aldığım dostlarımın yeni yazılarına elden geldiğince göz atma fırsatı buluyorum. Ne var ki iş yorum bırakmaya gelince bu daha da güç ve hatta bazen imkansız bile olabiliyor.
Ancak herkesin katılacağı gibi, yazılarımıza bırakılan yorumlar bizler için en sevindirici ve teşvik edici unsurların başında geliyor. Yazının çok okunması kadar, yorum bırakılması inanın çok kıvanç verici oluyor. Fırsat bulabildikçe bir iki izlediğim bloga yorum bırakmaya gayret ediyorum.
İzleyen dostlarım hatırlarlar, geçen sene en çok yorum bırakan 3 dostuma, beni yalnız bırakmadıkları ve yorumlarıyla mutlu ettikleri için, Ankaralı Gezginler olarak çıkardığımız “Afrika Gezi Notları” kitabını armağan etmiştim.
Ankaralı Gezginler olarak bu sene de iki kitap daha çıkarmayı tasarlıyoruz. Birincisi, “Türkiye” üzerine gezi notları, diğeri de “Ankara” üzerine gezi notları olacak. Bir sorun olmazsa 2013 başlarında kitaplarımız hazır olacak.
İşte bu kitaplardan ikişer tanesini, 2012 yılında, her iki bloguma en çok yorum bırakan 4 dosta armağan edeceğim. Yorumcu dostlarımı 2013’ün ilk günlerinde blogdan duyuracağım. Bu arada ilk ikiye giren dostların, kitap seçme şansı olacak.
İnanın şu anda kimler en çok yorum bıraktı bilemiyorum ama sanırım herkesin kitap kazanma şansı var ve 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Benim için çok değerli olan yorumlarınızı bekliyorum.

7 yorum:

  1. Haklısınız sevgili Mehmet Bilgehan "yorumlar" yaza/r/n/lar için çok değerli..
    Ancak benim takip ettiğim değerli blog yazılarına, çoğu zaman yorum yapmakta zorlanmaktayım. Klaşe bir yorum yazıp bırakmak adetim olmadığı için, okuduğum ve etkilendiğim yazıların önemini değerini ifadede zorluk çektiğimden pek çok yeni bilgileri hiç doymayan aç beynime aktarmakla yetinmekteyim.

    Sizi yüreğim yettiğince sevgi ve acizane takdir duygularımla kucaklayarak tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler hanımefendi, söylediklerinizde çok haklısınız, benzer düşünceler içerisindeyiz. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

      Sil
  2. O zaman bir çakallık yapıp her blog yazınıza yorum bırakıyorum :)) şaka tabii yorum bırakamasam da elimden geldiğince okumaya çalışıyorum.. yorum bırakıp hak eden arkadaşları da tebrik ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Şeniz,
      Çok teşekkür ederim ilgine, sevgiler.

      Sil
  3. Ben de Sevgili Hasret Senfonileri ne katılıyorum, çok keyifle okuduğum ama üzerine söyleyecek sözüm olmadığı yazı/yazılar oluyor. Yine de yorumlar beni de herzaman sevindirir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili asabi bakire,
      aslında yazdıklarımın hepimizin ortak duyguları olduğunu biliyorum. Ama ara sıra dertleşmekte gerekiyor değil mi? Sevgiler.

      Sil