25 Mayıs 2016 Çarşamba

GEZİNİN SONU VE BLOGLARIN YENİ DÜZENLEMESİ

Sanırım izleyenleri sıkacak kadar uzun süren “İtalya Gezi Notları”nı dün nihayet tamamladım. Yaptığım geziler her zaman benim açımdan öğretici ve bilgilendirici olduğundan, gitmeden önce edindiğim bilgileri, böyle gezi yazılarında tekrar gözden geçirip yeni bilgilerle zenginleştirince (izleyenleri bilmem ama) geziler benim açımdan çok daha doyurucu hale geliyor. Kendi kendime de daha bilinçli geziler yapmam için iç telkinde bulunuyor.

Elbette gezi yazılarının uzaması ne yazık ki çok önem verdiğim kitap yorumlarımın “Sözler”e taşınmasına sebep olduğu gibi, güncel olarak paylaşmayı istediğim bir çok yazı da kendisine blogda uzun süre yer bulamadı. Günlük blog girişlerini incelediğim kadarı ile kitap okurları ile ilginç yazı takipçilerinin ayağı biraz kesildi galiba.

Bu  nedenle yarından itibaren bloglarım eski yazı düzenlerine geri dönecek, kitap tanıtımlarım ve ilginç yazılar ile büyük geziden sıra bulamayan birkaç küçük ülke gezimde bir süre sonra bu blogda yer almaya başlayacak. “Sözler”de eski biçimine geri dönerek, sözlerin yaşantımızdaki önemini yine ortaya çıkarmaya ve farkındalık yaratmaya devam edecek.


Sevgiyle kalın…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder