19 Nisan 2016 Salı

KİTAP TANITIMIMIZ VE DUYURUMUZ

Ankaralı Gezginler ile Gezginler Kulübü "Unutulmaz gezi anıları" kitabı için bir araya geldi. Hazırlanan kitap yukarıda ilan edilen yer ve zamanda tanıtım ile birlikte piyasaya sunuluyor. Benim de kitapta yazılı katkım bulunmakta.

Şimdilik tanıtım toplantısına katılıp katılmayacağım netlik kazanmadı. Ancak İstanbul'da yaşayan kitapsever blog dostlarımı toplantıya davet ediyor ve katkılarını bekliyorum.

Gün yaklaştığında sanırım bir ek duyuru daha yapma imkanım olabilir.

10 yorum:

  1. Ne kadar güzel . Bir kitabınız var denilebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankaralı Gezginlerin birkaç kitabında daha gezi yazılarım yayınlandı. Ancak ilk kez Gezginler Kulübü ile ortak kitap çıkarıyoruz. Ben de doğrusu kitabı merak ediyorum.
      Sevgi ve saygılarımla.

      Sil
  2. Bilgehan Bey tebrikler... Böyle bir klubün parçası olmak ne güzel. Günün birinde ben de sizin gibi gezebilmeyi hayal ediyorum. Bu arada, bu aralar Fakir Baykurt ve Böll okuyorum. Tavsiyeniz üzerine Amerikan Sargısı'nı okuyorum Baykurt'tan. Çok beğendim. Sanırım Kurbağalar'ı da okuyacağım. Selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Seda hanım. Umarım gelecekte güzel geziler sizi bekliyor. Yaşam hiçbir zaman ertelemeye gelmez. Gezmek için zaman aranırsa bulunur, para bulunur. lütfen hiçbir zaman hiçbir şart altında hayallerinizi ertelemeyin.
      Sizinle edebiyat sohbetlerimiz sonucu Fakir Baykurt'un tüm eserlerini topladım. Okuduğum ve henüz tanıtımını yapamadığım 5 öykü kitabı kaldı. Amerikan Sargısı ve Kaplumbağalar çok güzel, ama "Tırpan"ı kesinlikle tavsiye ederim.
      Sevgi ve saygılarımla.

      Sil
    2. Haklısınız. Çocuğum küçük olduğu için gezileri ya çok kısa tutuyoruz ya da erteliyoruz. Sağlık olsun! Biraz daha büyüyünce ailece daha sık ve uzun gezilere çıkabilmeyi umut ediyorum.
      Köy romanı - her ne kadar bugün modası geçmiş sayılsa da - ilgimi çekmeye başladı. Başka ülke edebiyatlarında da var mı acaba böyle bir akım ya da köy romanının yazılıp/okunduğu dönem merak ediyorum. Araştırmaya değer...
      Sevgiler,
      Seda

      Sil
    3. Küçüğün yaşını bilmiyorum ama 2007 yılında Sharm'a gittiğimizde grubumuzda 1 aylık bir bebek vardı ve annesi -hiç unutmuyorum- bizim dehşetle açılmış gözlerimize rağmen küçüğü soyup suya sokmuştu. (Tarih: 1 Ocak 2007)
      Fakir Baykurt, kendi de köyden çıkmış biri olarak köyü Türk edebiyatına kazandırması yanısıra, Almanya'ya gidiş ve işçiliğe evriliş gibi önemli bir döneminde gözlemcisi ve sözcüsü oldu.
      Sevgi ve Saygılarımla.

      Sil


  3. Bu kadar kültür birikimi hak ettiği yeri bulmalı... Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kitapta sanırım ilgi çekici, etkileyici ve hoş anılar paylaşılıyor. Ben de diğer arkadaşların yazdıklarını halen bilmiyorum. Keyifli bir kitap olacak sanırım.
      Sevgi ve saygılarımla.

      Sil
  4. Tebrikler Bilgehan Bey. İnşallah fırsat bulur katılabiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umuyor ve bekliyorum. İstanbul'daki blog dostlarımın katılmasını arzuluyorum.
      Sevgi ve saygılarımla.

      Sil