9 Eylül 2014 Salı

TEMMUZ AYINDA BU KİTABI OKUDUM - 5

 
KİTABIN ADI

Kayıp Sicil Erdoğan’ın Çalınan Dosyası

KİTABIN YAZARI
Soner Yalçın
KİTABIN ÇEVİRMENİ
-
KİTABIN YAYINEVİ
Kırmız Kedi Yayınevi
KİTABIN BASKI YILI
2014
KİTABIN BASKI SAYISI
1. Baskı
KİTABIN SAYFA SAYISI
401  syf
KİTABIN DİZGİ/BASKI KALİTESİ
10/10
KİTABIN YAZIM-DİL KALİTESİ
10/10 
KİTABIN EDEBİ/SANATSAL/TARİHSEL DEĞERİ
9/10 


Kitabın girişinde Soner Yalçın kitabın önemli ipuçlarını veriyor. Yalçın, Oda Tv davası sebebiyle gözaltına alındığında evinde yapılan arama sonrasında, sadece Erdoğan hakkında yıllardır hazırladığı dökümanlarını içeren dosyasının kaybolduğunu fark ediyor. El konulan kitap ve belgeler arasında da olmayan bu dosya bir daha ortaya çıkmıyor. Arama sonrası Fetullahçı birimlerce ele geçirilen bu belgelerin birileri tarafından yayınlanmasını bekliyor. Aralık operasyonlarında da söz konusu belgeler ortaya çıkarılmayınca oturup tüm derlemelerini tekrar kaleme alıyor.

Ülkemiz tarihinin yakın geçmişine ilişkin çok çarpıcı bilgi ve belgelerin bulunduğu kitap kanımca çok önemli ve okunmaya değer. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmayacağı inancı ile ülkemiz hakkında hala kafa yoranlara tavsiye ederim.

4 yorum:

  1. Bende yeni bitirdim kitap bittiğinde kendime şunu söyledim.Eğer ben iktidar partisi seçmeni olsaydım bu gerçekleri öğrendikten sonra utançtan insanların yüzüne bakamazdım.Ama sonra düşündüm böyle düşünebilen biri zaten akp seçmeni olmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten tüm bu gerçekler örtbas ediliyor ki saf insanların oylarıyla iktidar sürdürülebiliyor. Okuyan bir toplamda gerçekler gizlenebilir mi?
      Sevgi ve saygılarımla.

      Sil
  2. dikkatimden kaçmış gerçekten , ben de satışı iyiymiş ama pek de okuyan olmamış diye düşünmüştüm. Gerçi bu kitabı hep benzer fikre sahip insanlar okuyor ne yazık ki kalanlar sadece duyduklarıyla yetinmeyi seviyor...:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha fazla blokta yorum yapılması böylesi önemli kitaplarının tanınması ve okunması açısından önemli.
      Sevgi ve saygılarımla.

      Sil