2 Eylül 2014 Salı

TATİL BİTTİ

Tatil için gün sayarken birden o kadar günü bitirip gelmek farklı bir duygu. Sanki hem ne kadar uzun tatil oldu derken insanın bir yanı da ne çabuk bitti diyor.

Geriye dönmek her şeye rağmen oldukça güzel. Bloga günlük ne kadar zaman ayırtabileceğim şimdilik meçhul. Yine de fırsat buldukça dostların yazılarını okuyup geçmiş gündemleri de inceleme fırsatı bulmayı umuyorum. Bu hafta oldukça yoğun geçeceği için bir merhaba ile bitireyim.

İyi dileklerde bulunan tüm dostlara buradan topluca teşekkür etmek istiyorum. Umuyorum, güzel yazı ve içeriklerle bir arada oluruz.

(Çiçek bahçemden. Tuttuğum takımı bilerek mi açmış bilmiyorum.)

4 yorum:

  1. Hoş geldiniz Mehmet Bey,
    Dinlendiniz, eğlendiniz, gezdiniz ve..
    bir yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp, enerji toplayarak
    ve bahçenizdeki sarılı pembeli çiçeklerinizle hoşça geldiniz :)

    çiçek bile sizi hoş kılmış renkleriyle.. harika..

    İyi çalışmalar ve başarılı bir yıl dilerim size.
    Size ve ailenize, esenlikler, sevgi ve selamlarımızla...


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostlarla buluşmak güzel. Değerli yorumlarınıza candan teşekkürler. Yeni bir çalışma yılının hepimize ve öncelikle ulusumuza sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle.
      Sevgiler, saygılar.

      Sil
  2. Hoş geldiniz Mehmet bey, tatili bitirip işlere dört elle sarılmanız ne güzel... Evet akşam sefası harika bir renk açmış..Bana çocukluğumda yazın gittiğimiz açık hava sinemalarını hatırlattı.. güzel bir çalışma dönemi diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İncelikli yorumlarınıza candan teşekkürler. Bahçemdeki güzellik bir daha ki yaza kadar en büyük coşkularımdan birisi olacak. Sevgiler ve saygılar sunuyorum.

      Sil