29 Eylül 2014 Pazartesi

ARMAĞANLARIMIN SAHİPLERİ

Geçen hafta bloğun 5. Yaş günü sebebiyle iki katılımcıma seçecekleri yazardan bir kitap armağan edeceğimi belirtmiştim. Pazartesi sabahı itibariyle çekiliş anı geldi. Şu anda hala çekilişi yapmadığım için bu satırları yazarken kazananları bilmiyorum.

Çekilişte kazanacak arkadaşlarım okumayı istedikleri yazarı seçecekler. Sadece, elinde o yazarın okunmuş kitabı varsa bunları belirtecekler ki aynı kitabı tesadüfen göndermeyeyim.

Kazananlar, güncel kargo adresleriyle yazar seçeneklerini lütfen bilgehanmerki@hotmail.com adresime mesaj atarak bildirsinler. En kısa zamanda kitapları adreslerine postalanacak. Umarım kendileri için keyifli bir okuma olur.

Adı çıkmayan dostlarıma ise gelecek çekilişlerde başarılar diliyorum. (Bu arada devamlı dostlarım bilirler ama hatırlatayım. Bloğumun yıllık geleneksel ödülleri devam ediyor. Yıl içerisinde her iki bloğuma da en çok yorum yazan ilk üç dostum hediye kitap ile ödüllendiriliyor. Yıl bitimine henüz 3 ayı aşkın zaman olduğuna göre herkesin şansı bir anlamda devam ediyor.)

Gelelim çekilişimize; Benim de şu an itibariyle belirlediğim kazananlarım;

Derya Erkut

mavi

6 yorum:

  1. Bloğunuzun yeni yaşı kutlu olsun.
    Sizi ve şanslı arkadaşları tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. merhaba, tekrar nice yıllara diliyorum...çok mutlu oldum..hemen adresimi veriyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrikler,
      En kısa zamanda elinizde olacak,
      Sevgiler, saygılar.

      Sil
  3. Mehmet Bey,
    Harikasınız. Saygınlık ve kalite böyle bir şey olsa gerek..

    YanıtlaSil
  4. Şanslılara tebrikler yeni çekilişlerinizi dört gözle bekliyoruz.sevgiler

    YanıtlaSil