9 Ekim 2015 Cuma

KİTAP ARMAĞANIMIZ SAHİBİNİ BULDU!

Söze böyle başladım, ama yazının ortalarında kazananı belirleyeceğimden halen bu seneki yaş günü çekilişimin armağan sahibi kim bilmiyorum.

Pazartesi günü duyurusunu yaptığım kitap armağan edeceğim blog yaşgünü sebebiyle 5 blog dostumdan mesaj geldi. Bugüne kadar geçen süre içinde bu duyurumun sayfası 52 kez ziyaret edildi. Sadece 5 yorumun bırakılmasını isteksizlik olarak mı yorumlayayım yoksa inandırıcı bulunmadığına mı yorayım çok bilemiyorum. Fakat bloglar arası trafiğin son derece azaldığı bugünlerde sanıyorum doymuşluk ve bıkkınlık hakim gibi. Galiba insanlar katılmayı dahi gereksiz buluyorlar.

Neyse ki bu, devamlı izleyenlerim olan yorum bırakmış dostlarımın kazanma yüzdelerini de artırmış oldu. Hiç ayırt etmeden tümüne de armağan vermeyi isterdim. Artık başka sefere diyorum. Yılbaşında en çok yorum yapan 3 dostumun hediyesi alacağını unutmayın lütfen.

Şimdi kurayı yapıyor ve açıklıyorum;

3. sıra: Sezer Eser Perker!


Kutluyorum, seçtiği kitabı ve kargo adresini bekliyorum. 

9 yorum:

  1. Kazananı tebrik ederim. Daha önce bloğunuzdan 2 güzel kitap kazanmış biri olarak, aslında hiç katılmamalıydım ama kitabın çekimine kapıldım yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle katıldığınıza son derece sevindiğimi ifade edeyim. Kitapseverlere kitap armağan edebilmek çok zevkli. Umuyorum sene soru toplam yorumda size armağan etme fırsatı bulurum.
      Sevgi ve en derin saygılarımla.

      Sil
  2. Kitap okumayı teşvik eden bu zarif jestleriniz adına bir okurunuz olarak size çok teşekkür ederim Mehmet Bey. her zaman yorum bırakamasam da bloğunuzu hep ilgi ile takip ediyorum. ama tıpkı Seda hn. ın vurguladığı gibi, sizden 3 kez kitap armağanı kazanmış bir takipçiniz olarak, bu duyurunuza, yorum yaparken ben de tedirgin oldum ve eğer ki kazanan ben olsaydım hakkımı hiç hediye almamış bir okurunuza vermenizi önerecektim... bu yüzden kitap armağanını kazananın sevgili Sezer oluşuna çok sevindim.. :) Temennim, kitap sevgisinin çoğalması ve bloglardaki o sinerjisinin yeniden oluşmasıdır. Tekrar armağanınız olan kitaplar için çok teşekkür ederim. Özellikle bloğumda da tanıtımını yaptığım 'Gezgin Gözüyle Türkiye' kitabın rehberliğine sık sık başvuruyorum.

    Sevgi ve esenlikler dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli yorumunuza öncelikle çok teşekkür ederim. amacım, mümkün olduğu kadar tanınır olmak ya da kitap duyurusunu daha çok kişiye ileterek izleyici toplamak gibi bir kaygım bulunmadığını biliyorsunuz. Ama arasıra yaptığım bu hediye göndermeleri lütfen vefalı takipçilerime bir armağan olarak kabul edin.
      İnsanların son derece değerli olduğuna inandığım dakikalarından fedakarlık yaparak benim yazdıklarımı okumalarına müteşekkir olmanın dışında yapabileceğim bir görev olarak kabul edin.
      Değişik bloglar arasında gezinen insanlarında kitap sebebiyle ilgi gösterebileceklerini düşündüğüm için zaman zaman bu yolu izliyorum. Sizlerin her zaman ve daima katılması kadar doğal bir şey olamaz.
      Blog yazma ve diğer bloglarda değişik yazıları izleme coşkumu yitirmeme sebeplerimden birisi de çok değerli yazılarla defalarca izlenmeyi hak eden fotoğraflarınız olduğu bir gerçek.
      Sevgi ve en derin saygılarımla.

      Sil
  3. Kitap armağan etmeniz çok hoş. Aslında yorum almamayı kişisel algılamamak gerek. Şu sıralar okul, iş, ödev falan derken ben de ihmal ettim bloğumu dolayısıyla sizin paylaştıklarınızdan da habersizdim maalesef. Bloğunuzun yaşı kutlu olsun, nice bloglara umarım)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım izlemeye devam edersiniz.
      Sevgi ve en derin saygılarımla.

      Sil
  4. Çok teşekkür ediyorum Bilgehan Bey. Yazılarınızı keyifle okuyorum ve çoğunlukla yorum yazıyorum. Bu çekiliş sonucu sürpriz oldu:) Esincim'e ve Seda Hanım'a da teşekkür ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginize ben teşekkür ederim. Seçiminiz bekliyorum.
      Sevgi ve en derin saygılarımla.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil