5 Ekim 2015 Pazartesi

GECİKMİŞ YAŞGÜNÜ KUTLAMASI


Bloğum 23 Eylül 2015 itibariyle 6 yaşını doldurdu. Bayram içine gelmesi ve uzun gezimiz sebebiyle ne yazık ki bu yıl ilk kez zamanında kutlama yapamadık.

Geçen her yıl geçmişin bir muhasebesi yapılır derler ya, ben de yapayım dedim. Elbette geç yılda pek çok blog dostuyla yazılar vasıtasıyla iletişimimiz devam etti. İzlemeye aldığım blogları elimden geldiğince izlemeye gayret ettim. Pek çok izleyenimin de çoğu zaman yorum yapmasalar da izlediklerini tahmin ediyorum. Ama herkesin dediği gibi yapılan yorumlar blog sahibi her zaman sevindirir, yazdıklarına ilgi gösterildiğini ve okunduğunu anlar, coşkulanır. Elimden geldiğince yorum yazmaya gayret ediyorum. Bana da yıl içinde gelen yorumları yazanlara sonsuz teşekkür ve saygılarımı iletiyorum.

Geçen bir yıl içinde üzülerek belirteyim blog yazmayı bırakan dostlar da var. Belki bıkkınlık, belki yeni bir şey yazamama kaygısı ve belki de zamansızlık bazı çok değerli bloğu sessizleştiriyor. Sürekli değindiğim gibi bloglar arası geziler giderek azalıyor. Bloğun istatistiklerinden takip ettiğim kadarı ile yıldan yıla düşme devam ediyor. Blogların açılış heyecanı bitiyor galiba.

Neyse şimdilik, çok özel olay ve durumlar olmadığı takdirde bloglarım güncellenmelerini sürdürecekler. Galibe henüz söyleyeceklerim bitmedi.

Sürekli izleyen dostlarımın bildiği gibi bloğumun yaşgünü her sene armağanını da beraberinde getiriyor. Armağanımız yine bir kitap. Fakat kitabımızı çekilişi kazanan kendisi belirleyecek. Çekiliş sonu kazanan arkadaşımız iş bilgehanmerki@hotmail.com adresime kargo adresi ile birlikte istediği kitabı bildirecek ve armağanını kendisine göndereceğim. Seçilecek kitap konusunda hiçbir kısıtlamam yok.

Katılma konusunda hiçbir koşul aramadığımı da tekrar belirteyim. Sadece çekiliş sıra numarası almak için yazının altına Cuma günü sabahına kadar yorum bırakmak yeterli. Cuma günü çeklişi yapacağım ve kazanan dostumuzdan hediye belirlemesini isteyeceğim. Önümüzdeki hafta gönderdiğim kitap hediyesinin hangi kitap olduğunu da duyuracağım.

Şimdi yorumlarınızı bekliyorum. Çok seneler, çok hediyeler vermek kısmet olsun.

(*) Resim alıntı: https://www.citlembikcicek.com.tr/mumlu-pasta-cicek.html

5 yorum:

  1. Bloğunuzun doğum günü kutlu olsun :) Daha nice yıllara; yaşanmış nice güzel anıları,
    gezdiğiniz, okuduğunuz ve önemli bulduğunuz bilgileri bizlerle paylaşmanız dileklerimle..
    Sayfalarımız her birimizin pencereleri adeta!. Işığı kim kapatmak ister ki!.
    sabırla, emekle nakış nakış işlediğimiz bloglarımızla
    hep birlikte yola devam diyorum :))

    Esenlikler dilerim Mehmet Bey..

    YanıtlaSil
  2. Blogunuz keyifle takip ettiklerimden biri... Nice yıllara Bilgehan Bey!

    YanıtlaSil
  3. Nice yıllara... Tespitiniz çok doğru. Ben de eskisi kadar sık giriş yapamıyorum bloğuma. Başka blogları da eskisi kadar ilgiyle takip etmiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Ben de blog yazmaya ara verenlerdenim.Ama okumaya ara vermedim..bu sürede yazılarını takip etmeye devam ettiğim bir kaç blog yazarındansınız.

    blog sayfanızın doğum gününü kutluyorum..
    Sayenizde bir çok konuda bilgim, görüşüm oldu. bir çok kitap öğrendim ve okudum..

    Teşekkürler..

    Tekrar nice yıllara..
    Yazılarınızın devamı dileğimle..

    YanıtlaSil