30 Eylül 2015 Çarşamba

BİR UZUN GEZİ DAHA BİTTİ

Bloğum yine bir süre sessiz kaldı. Bu kez, oldukça uzun bir süredir hazırlığını sürdürdüğümüz uzun bir gezi gerçekleştirdik. 18 Eylül’de başlayan orta İtalya gezimiz dün 29. Eylül akşam saatlerinde sona erdi. 12 gün süren gezimizde 20 şehir gezdik.

Bologna’da başlayan gezimiz aynı şehirde son buldu. 1o farklı şehirde geceleme yaptık. Araç kiralayarak yaptığımız gezide değişik ve ilginç şehirlerin yanı sıra İtalya, Slovenya ve San Marino olarak 3 değişik ülke toprağına geçiş yaptık.

Şehirler itibariyle ilginç yerlerin yanı sıra anlatmaya ve tanıtmaya değecek bazı oteller olacak. Ayrıca pek çok noktanın yorumlarını da Tripadvisor sayfamda yapacağım.

Fotoğrafların hazırlanması ve tanıtım yazılarının derlenmesi belli bir vakit alacak. Bu nedenle İtalya gezi notlarımın başlaması biraz daha geç olacak. Bu arada kitap tanıtımları ve Sakız Adası’nın kalan anlatımlarını devam ettirip bitirmeye çalışacağım.


Yarından itibaren blog sayfalarıma bekliyorum.

6 yorum:

  1. Ne iyi yapmışsınız. Merakla bekliyorum İtalya notlarını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun ve yorucu bir geziydi. Gün sırası ile yazmak için biraz zamana ihtiyacım olacak.
      Sevgi ve en derin saygılarımla.

      Sil
  2. Hoş geldiniz Mehmet Bey. Ne iyi olmuş bu uzun rota ...
    Gezi notlarınızı ilgiyle bekliyoruz Mehmet Bey..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazmak için epeyce malzemem birikmiş durumda. umarım fazla sıkmadan yazarım. İlgi ve desteğinize teşekkür ediyorum. Saygılar.

      Sil
  3. Merhaba Mehmet Bey,

    "Çok yaşayan mı, çok gezen mi bilir?" Evet bu sorunun yanıtını tescilleyen anlatımlarınızı dünya alem hem görüyor, hem okuyor... Saygılarımla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İltifat ediyorsunuz. Ama gezmek, görmek ve yaratılan güzellikleri anlamaya çalışmak insana heyecan veriyor.
      Sevgi ve en derin Saygılarımla.

      Sil