2 Ekim 2013 Çarşamba

AĞUSTOS AYINDA BU KİTABI OKUDUM - 2

 
KİTABIN ADI
Batış Yılları
KİTABIN YAZARI
Falih Rıfkı Atay
KİTABIN ÇEVİRMENİ
-
KİTABIN YAYINEVİ
Pozitif Yayınları
KİTABIN BASKI YILI
2011
KİTABIN BASKI SAYISI
1. Baskı
KİTABIN SAYFA SAYISI
216 sayfa
KİTABIN DİZGİ/BASKI KALİTESİ
9,5/10 (Az sayıda dizgi hatası var)
KİTABIN YAZIM-DİL KALİTESİ
10/10 
KİTABIN EDEBİ/SANATSAL/TARİHSEL DEĞERİ
10/10 


1900’lerin ilk yirmi yılının Osmanlı’nın, Türklerin ve Anadolu’nun üzerine bir kabus gibi çökmesinin hikayesi bu kitapta. 

Türklüğünün farkında olmayan insanlarımız peşpeşe gelen yıkım savaşlarının etkisiyle yakın coğrafyada savrulup yok olmakta iken değerli yazarın kaleminden ilk Türk ifadeleri okul yılları 31 Mart Vakasının kanlı günleri Balkan savaşlarının yıkımı dünya savaşının ve işgalin getirdiği bezginlik bitkinlik ve yorgunluk yıllarının anı ve hikayelerini okurken mucizevi kurtuluşumuzu ve kurtarıcımızı bir an bile aklınızdan çıkaramayacaksınız.

Bilgilenmek okumaktan, çağdaşlığı, laikliği, devrimciliği, halkçılığı, milliyetçiliği kavramakta bilgilenmekten geçer.

1 yorum:

  1. Hizli firsat!

    Biz uluslararasi islem iyi güvenilir, güvenilir. Bu firsati kaçirmayin lütfen, buraya gelecek 2014 yili dogru yatirim baslatmak için bir firsattir. % 100 emin ol daha fazla bilgi için e-posta MMV (vandamariana111@gmail.com) Sen garanti. Banka havalesi için çevrimiçi banka çok hizli ve güvenligidir, önümüzdeki 2014 yili dogru yatirim için bu firsati kaçirmayin. (Bir kelime bilge için yeterlidir)

    Eger tarim için bir kredi ihtiyacim var mi? Is için kredi? yapimi için kredi? Yatirim kredisi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Bu bir firsattir, kullanimi ve yeni bir hayata baslamak. Daha fazla bilgi (mrsvandamariana@yahoo.co.uk) için e-posta MMV.

    Allah lonca tüm.

    M.M.V LTD.

    YanıtlaSil