22 Mart 2010 Pazartesi

ÖDÜL VE TEŞEKKÜR


Hafta sonu değerli blog üstadlarımızdan Sayın “Haykırış” (http://harbiye.blogspot.com/) tarafından "kişisel blog ödül”lerinden birine layık görüldüğümü öğrendim.
Hafta başı benim için güzel bir sürpriz oldu. Değerli üstadımın kişisel değerlendirmeleri sonucu bana ve bloguma verdiği bu güzel ödül bu yönde bir ilk olması bakımından benim için çok önemli.
Her arkadaşımın yaptığı gibi, “blog”larımız, bizlerin kendi sesi, değerlendirmeleri ve yapmak istediklerinin aynasıdır.
Özellikle son birkaç aydır benimde dikkatle izlediğim, çok seçkin ve özel siteler var. Bunları da “blog”da izlediğim sütunlarda güncel olarak takip ediyor ve sitemi ziyaret eden misafirlerime de öneriyorum. Takibimde olan sitelerin tamamına yakını yazdıklarına değer verdiğim seçkin kişiler. Elbette “ödül” bu işin kıstası değildir, olamaz da.
Sitemi izleyen, yazılarımın herhangi birine olumlu ya da olumsuz görüş bildiren her arkadaşım gerçekte beni o an ödüllendirmekte. Zira okunmak, izlenmek, hatta benim o an oldukça heyecan duyarak kaleme aldığım ya da başka birine ait olmasına rağmen, daha çok kişi tarafından paylaşılmasını arzu ettiğin bir yazıya yorum gelmesi inanılmaz bir güzellik ve keyif. Başkalarıyla kısacık bir anda dahi olsun birlikte bir şeyleri paylaşabilmek ancak yaşanarak hissedilebilecek bir duygu.
Tüm bu içsel değerlendirmeleri yapma fırsatını bu vesile ile bana tanıyan değerli üstadıma tekrar içten teşekkürlerimi sunarım.

5 yorum:

  1. Ödülü fazlasıyla hak ediyorsunuz. Ben de zevkle izliyorum blogunuzu. İyi ki yazıyorsunuz, iyi ki buradasınız...

    YanıtlaSil
  2. teberik ederim efendim, haykırış ne güzel bişi yapmış :)

    YanıtlaSil
  3. Hakkınızdır efendim.Haykırış Bey sağolsunlar mutlu ettiler bu güzel sürprizleriyle.Tebrik ediyorum sizi ..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Bende tebrik ediyorum sizi.

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ediyorum. Hakkettiğiniz bir ödül.

    YanıtlaSil