8 Ekim 2014 Çarşamba

BİR TATİL DÖNÜŞÜ YAZISI

Yine bir uzun bayram tatilini fırsata dönüştürerek nispeten sürpriz bir ülkeye, Polonya’ya gezi yaptık. 2-7 ekim arasında toplam 6 güne sığdırdığımız gezi, yaptığımız oldukça yoğun program sebebiyle oldukça yorucu geçti. Bir çok güzel sürpriz yanında biraz adrenalin artırıcı olaylar olmadı değil. Bunlar gezinin doğasında var.

Bir çok anı, bilgi ve olayı ardı ardına sıralamak vakit alacak. Ancak o kadar çok yazı konusu çıktı ki, sabrınıza güvenerek bunları değişik başlıklar altında uzun uzun vermek istiyorum. Şimdi gecenin 2’sinde eve ulaşmış birisi olarak bugün bir küçük bilgi notu ve tatlandırıcı birkaç fotoğrafla yetinmek zorundayım.
Ülkemizi, geri döndüğümüzde yine yangın yerine dönmüş bulduk. Daha İstanbul’a ayak bastığımız anda, dingin bir dünyadan kaosa düşmüş gibi olduk.

Pek çok konuyu ayrıntıları ile yazmak istiyorum. Ama birikmiş 18 kitap tanıtımı da zaman zaman aralara girecek.

4 yorum:

  1. Önce hoşgeldiniz geçmiş bayramınız tekrar kutlu olsun..hoş bayram falan dinlemeden patlak verdi olaylar.. şu sözünüz çok hoşuma gitti "dingin bir dünyadan kaosa düşmüş gibi olduk. " maalesef yangın gibi her yer.. o sadeliği istiyorum bende diyebilirim.. o yüzden yazılarınızı merakla bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 6 günde, neredeyse günlerce yazılabilecek malzeme birikti. Bir kısmını değerlendirme dışı bırakıp izleyenleri fazla sıkmadan ve ileride gitmeleri halinde yardımcı olabilecek bilgilerle değişik konuları yazacağım. Umarım beğenirsiniz.
      Sevgiler, saygılar.

      Sil
  2. Hoşgeldiniz Mehmet Bey,
    Ülkemizin durumu gördüğünüz gibi, alabildiğine kaos. Güncelimizdeki rutin akışlarımızı etkiler oldu ülkenin bu içler acısı hali!. Benim de birikmiş bir yığın gezi notlarım ve hayata dair şeylerim var ama her sabah tv. u açtığımızda ölenler sıralandıkça.. ne iştah ne de yaşam enerjisi kalıyor!.

    Bu arada yine bir tatil fırsatını daha değerlendirmişsiniz:) ne iyi etmişsiniz... gezi notlarınızı okumaya başlıyorum şimdi. Görselleriniz fotoğraf kalitesi açısından oldukça iyi görünüyor.
    Size ve ailenize iyi haftasonları dilerim. Esenliklerimizle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli yorumunuza teşekkürler. Fotoğraflarım çok usta işi değil, hem aceleden ve hem de zaman zaman ışık sorunlarından fazla güzel çıkmıyor. Umarım yazılarını beğenirsiniz.
      Sevgi ve saygılarımla.

      Sil