25 Ekim 2016 Salı

EKİM AYINDA BU KİTABI OKUDUM - 1

 
KİTABIN ADI
İhanet ve Darbe –Emperyalizmle elele-
KİTABIN YAZARI

Ergün Poyraz

KİTABIN ÇEVİRMENİ
-
KİTABIN YAYINEVİ
Bilgi Yayınevi
KİTABIN BASKI YILI
2016
KİTABIN BASKI SAYISI
2. Baskı   
KİTABIN SAYFA SAYISI
344 syf
KİTABIN DİZGİ/BASKI KALİTESİ
10/10
KİTABIN YAZIM-DİL KALİTESİ
10/10
KİTABIN EDEBİ/SANATSAL/TARİHSEL DEĞERİ
10/10


Fetöcü suçlamalarla haksız yere 7 sene hapse tıkılan Ergün Poyraz ve cezaevinde yattığı sırada ve ne de bugün hala yılmadan gerçekleri açıklıyor, uydurma efsaneleri yerle bir ediyor.

Kitabında “Fetullah’ın yalanları”, “Delillerin karartılması” ve buna benzer birçok ibretlik bilgi ve belge ile Fetullah imparatorluğunun yalanlarının ifşa etmeye devam ediyor.

Yıllarca bir film gibi izlediğimiz olayları Poyraz’ın kaleminden tüm gerçekliğiyle yeniden yaşamak ve gerçeklerin farkına varmak için okumalısınız derim.


3 yorum:

  1. Merhaba Mehmet Bey, konuyla ilgili olarak gördüğüm ve tanrılar tarafından oldukça büyük bir kayayı dağın zirvesine çıkarmaya mahkum edilen Sisyphus, aklıma geldi. Hani Albert CAMUS'nün "insanın yasamın anlamsızlığına ve tüm baskılarına rağmen direnmek zorunda olduğuna dikkat çeker"ken, "Sisyphus’u anlamsızlığı akıl ve bilinç gücüyle yenen insan kahraman" olarak niteliyor ya... İşte Ergün POYRAZ'da öyle bir şey. Saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ergün Poyraz'ın kendisini Sisyphos gibi hissedip hissetmediğini bilmiyorum ama her kitabıyla karanlığı aydınlatan meşalelerinin aydınlığı daha bir gürleşiyor gibi geliyor bana.
      Sevgi ve saygılarımla.

      Sil
  2. Tabii ki Ergün POYRAZ karanlığı aydınlatan gerçek anlamda aydın bir yazarımızdır. Sisyphos burada direnen, her zorluğa karşı direncinden vazgeçmeyen bir kişilik olarak çağrışım yaptı... Saygılarımla Mehmet Bey.

    YanıtlaSil