28 Mart 2011 Pazartesi

GALİBA "HACK"LENDİM

Galiba "hack"lendim.
Cuma gününden beri bana ait olan merkibilgehan@hotmail.com adresime giremiyorum. Her seferinde şifre yanlış hatası veriyor. Açılmış ve açılmamış pek çok iletimi kaybetmiş durumdayım.
Bunun ötesinde, adres listem ulaşılamaz durumda. Tüm dostların adresini yitirmiş durumdayım. İnsanın başına gelince anlaşılıyor. Yedeklemesi olmayınca sudan çıkmış balığa dönmüş durumdayım.
Acil olarak bilgehanmerki@yahoo.com ve bilgehanmerki@hotmail.com adreslerini edinmiş durumdayım.
Bu yazıyı okuyacak tüm dostların bu adreslere bilgi mesajı göndermelerini rica ediyorum. Rehberime en kısa zamanda ulaşmak istiyorum.

2 yorum:

  1. Kısa bir süre önce çok fazla aktif kullanmadığım hotmail hesabımdan bir uyarı yazısı almıştım ...Eğer şu tarihe kadar hesabınızı yeni sürümümüze yönlendirmezseniz tüm mevcut bilgileriniz silinecektir ve hesabınızı da kaybetmiş olacaksınız...gibi bir yazı almıştım!.hotmaili etkin kullanmadığım için fazlaca da önemsememiştim!daha doğrusu bu durumu farklı yorumlamadım acaba benzer bir durum mu bilemiyorum!..ben verdiğiniz yeni e-posta adreslerine ...bilgi mesajını giriyorum...Belki kurtarabilirsiniz bilgilerinizi!
    ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...

    YanıtlaSil
  2. düzelir inşallah
    benimde kullanmadığım 2. hatmail hesabım vardı..
    artık kullanamıyorum.
    bir ay kullanılmayan hesablar kaldırılıyor diye biliyorum...

    YanıtlaSil