31 Ağustos 2016 Çarşamba

TATİL DÖNÜŞÜ

Her ne kadar 10 gün sonra yine bir uzun bayram tatili var ise de en azından büyük tatili bitirerek günlük yaşantımıza dönüyoruz. Tatil insanı dinlendiriyor mu yoksa ortam dışına çıkıldığında kafayı dağıtmaya mı yarıyor tam çözemiyorum. Şu var ki, biraz da ne şekilde ve nasıl tatil yaptığınıza bağlı sanki. Galiba, çalışma ortamının tamamen dışına çıkılmadığı sürece her tatil biraz yarım oluyor. Hele tatilin sonları yaklaştığında bekleyen işlerin çokluğu insanı tedirgin etmeye başlıyor.
Bu sene de parmak hesabı yaparsak gün olarak hayli uzun tatil yaptık/yapacağız. Farklı ortamlar ve lezzetler var mıydı? Elbette… Bir kısmını zaman içerisinde blogdan aktarmaya çalışacağım. Kitap okumaları da bir yandan sürdü, yorum ve yayın bekleyen kitaplar da var. Artık işin başından az az başlayacağız galiba.

Tatil öncesi blog gezginlerinin azaldığı yolundaki tespitim şimdilik devam etmekle birlikte en azından bir süre daha bloğa devam etme niyetim var. Aylardır yeni izleyicinin gelmemesi karşısında bakalım ne kadar sürecek?

Bazı şeyleri zaman gösterecek…


(Tatil öncesi iyi dileklerini belirten tüm dostlara sevgi ve şükranlarımı sunuyorum)

6 yorum:

  1. Hoşgeldiniz Mehmet Bey..
    bloğunuzu ve paylaşımlarınızı ilgi takip ediyor, yeni yazılarınızı, biriktirdiklerinizi de merakla bekliyorum:) biz bu yaz tatil yapamadık.. okullar açılınca kısmetse..size esenlikler, iyi çalışmalar dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizler gibi içten dostların yüreklendirici mesajları beni devam etmeye zorluyor. Ne var ki, giderek düşen blog sörfleri yolun sonunu gösteriyor gibi. Paylaşımların kısıtlı bir alanda kalmasının çözümünü henüz bulamadım. Zaman yokluğu da bir başka problemim. Kafamdaki pek çok araştırmayı sürdürmeye vakit bulabilsem belki daha doyurucu yazılar ortaya çıkacak, ama buna da şükür bakalım nereye kadar gidecek.
      Sevgi ve en derin Saygılarımla.

      Sil
  2. Evet bu yıl herkes uzun uzun tatil yaptı. Umarım bu tatillerde vücudlar kadar kafalar da dinlenmiştir... :-)
    Yazmaya devam edin. Yazmamın tek sebebi geriye dönük bilgiye ihtiyaç duyduğumda kolayca sayfamdan ulaşmam. :-) Birde tatillere göre kişilerin nereleri tercih ettiğini blogumda aranan konu başlıklıklarından görerek hmmmmm bu tatil oraya gitmemeli diyorum.... :-) İyi haftasonları. Selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin de aralarında olduğu bazı çok kaliteli bloglar yüzünden henüz blog dünyasından kopamıyorum. Ama az okunmak ve izlenmek paylaştığım yazıların daha çok kişiye ulaşmasını engelliyor. Şimdilik devam diyorum.
      Sevgi ve en derin saygılarımla.

      Sil