31 Ağustos 2015 Pazartesi

YENİDEN MERHABA

Uzun bir tatilden sonra yeni bir geri dönüş. Yeni bir yıl, bekleyen sorunlar, çözülmesi gereken problemler, yetişmesi gereken evraklar ile birlikte galiba haftaya oldukça hızlı başlayacağız.
Tatilden yine bir çok anı ve gezi notuyla dönüyorum. Bu haftaki acil çözüm bekleyen iş yükü nedeniyle sanıyorum haftayı birikmiş kitap tanıtımlarıyla geçireceğim. Gezi notlarım büyük olasılıkla gelecek haftaya kalacak. Ülkemiz yangın yeri gibi. Güncel olaylar, siyasi çıkmazlar hem halkımızın hem de ülkemizin enerjisini boşa akıtıyor.
Tatil bitimine yakın aldığımız torun müjdesi yeni heyecanlar getirecek…

Blogları izlemeyi özledim. En kısa zamanda dostların yazılarını okumak istiyorum. Tatil öncesi not bırakan tüm dostlarıma inceliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gelecek günlerin hepimize sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle yeniden merhaba…

9 yorum:

  1. Merhabalar.

    Tatil sonu yeniden iş başı yaptınız bakalım. Ülkemizin sorunları bir hayli ağır olduğu kadar da karışık. Umarım her şeyden uzak güzel bir tatil geçirmişsinizdir. Eğer her şeyden uzaklaşamadıysanız, tatiliniz hiç iyi geçmemiş demektir.

    Bu arada 30 Ağustos Zafer Bayramınızı da kutlarım. Bizler burada birbirlerimizin bayramını kutladığımız için, kutlama cümlesini sadece size yönlendirdim.

    Kitap tanıtımları ve gezi notları derken, tatilden bayağı yüklü bir bavul ile geldiniz demektir. Hadi bakalım hayırlısı.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep bey,
      Saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sizin de geçmiş bayramınız kutlu olsun! Gezi notlarıma belki bu hafta dokunamayacağım. Şimdilik biriken 20-25 kitabın bir kısmını bu hafta eriteceğim. Tatil-gezi yazılarım aceleye gelmesin biraz özenli olsun diyorum.
      En derin Saygılarımla.

      Sil
  2. Merhaba Mehmet Bey..

    Ne kadar güzel öncelikle "torun müjdesi" almışsınız, hayırlı olsun.. Öte yandan Recep Bey'in bir cümlesi bana bir hatırlatma yaptı. Dolayısıyla çok güldüm vallahi... Zira "yüklü bir bavul ile geldiniz " ifadesi ile aklıma "bavulcu..." birisini hatırlattı... Hani ne bileyim.. o bavulla birlikte ülke felakete sürüklenmişti ya.. Umut ediyorum ki sizin bavuldan beynimizde ve kalbimizde derin izler bırakacak bilgiler çıkacaktır.. Saygılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah sabah gülümsettiniz beni doğrusu. Öncelikle hayırlı dileklerinize teşekkür ederim. Sağlık ve mutlulukla gelsin inşallah.
      Bavula gelince(!) Elbette o bavulcuyla uzaktan yakından bir ilgim yok...(Allah benzetmesin derler ya) Bavullarımdan birisi hazır,şimdilik açılmayı bekliyor. Ama 3 haftaya kadar bir bavul doldurmak için tekrar yollara düşeceğim. Artık ne kadarını yazabilirsem, Herkese sabırlar diliyorum (!)
      Sevgi ve en derin Saygılarımla.

      Sil
  3. Hoşgeldiniz, gezi yazılarınızı dört gözle bekliyorum.
    Torununuz da sağlıkla gelir inşallah, taze bir nefes, ne güzel...
    Ben de bir yıllık izin sonrasında işe adapte olmaya çalışıyorum, kolay gelsin hepimize...
    Ve ülkenin de bir an önce düzlüğe çıkması dileğim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler. Umarım yeni yıl herkese sağlık, başarı ve güzellikler getirir.
      Gezi yazılarım sanırım önümüzdeki haftaya hazır olabilecek.
      Sevgi ve en derin saygılarımla.

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Merhaba, bloglarda olmanız güzel
      Sevgi ve saygılarımla.

      Sil